Sushi!

Sushi op tafel, dat is feest bij ons! Iedereen hier in huis is er dol op. En de kinderen willen natuurlijk ook graag met stokjes eten. Met deze handige kinderstokjes kunnen ze lekker zelf hun hapjes nemen terwijl jij ook rustig kan genieten van al dat lekkers.

Handig!

Als je tijd of zin hebt maak je zelf sushi, heel leuk om samen met de kinderen te doen. Je vindt veel filmpjes online om eens iets nieuws te proberen. Knutselen met eten zeg maar šŸ˜‰

Soms wil je graag eens gewoon je voeten onder tafel schuiven. Met vier jonge kinderen ergens gaan eten is niet altijd evident. Bij de geboorte van onze jongste zoon hadden we als vrijblijvende cadeautip ‘kraamkost’ op zijn geboortekaartje gezet (met dank aan Mme Zsazsa om dit concept nieuw leven in te blazen destijds).

We kregen toen ook een aantal cadeaubonnen om te gaan eten, vonden we uiteraard heel erg fijn. En zo ontdekten we ‘Onshi Sushi’ in Lokeren. Want ja, ik mocht eindelijk terug sushi eten na al die maanden zwangeren! En het werd een zeer aangename kennismaking. Sindsdien zijn we al een aantal keer ter plaatse gaan eten, zelfs met onze kinderen. En af en toe verwennen we onszelf met een sushiboot die we afhalen. Je kan zelfs de houten boot mee bestellen, maar dat doen wij net niet. Leuk idee voor een feest met gasten bij jou thuis wel! Gisteren aten wij dus de inhoud van een sushiboot, in onze eigen keuken, heerlijk!

De foto is niet super, het moest rap gaan met zes hongerige monden die er keiveel zin in hadden. Allen daarheen en smullen!