Bladerdeeghapje

Wij vinden aperitieven wel gezellig en vooral de hapjes die daarbij horen vallen hier in de smaak. Terwijl ik ons hoofdgerecht maakte vandaag, maakte onze zoon dit eenvoudig aperitiefhapje.

Ingrediënten

  • 1 vel bladerdeeg
  • hesp
  • kaas
  • 1 ei

Bereiding

Rol het vel bladerdeeg open en snij het zoals je een pizza zou snijden in gelijke parten, de parten mogen vrij klein zijn zodat je veel hapjes kan (laten) maken. Op elk partje bladerdeeg leg je op het breedste stuk een stukje hesp en een stukje kaas, kies wat je graag eet en wat je in huis hebt, je kan voor iedereen een ander hapje maken. Rol de bladerdeeg op en leg op een ovenschotel met bakpapier. Strijk de bladerdeeghapjes in met een losgeklopt ei en steek ze ongeveer 10 à 15 minuten in de oven op 200°C. Eenvoudig en snel en je kan rustig koken want je kind zit gewoon lekker bij jou in de keuken aan tafel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *